Over Van Dorresteijn

Van Dorresteijn is een jong en dynamisch stratenmakers bedrijf. Maar wij doen veel meer dan alleen bestrating. U vindt in ons een partner die een compleet pakket aan diensten aanbiedt. Van planning en advies, tot het plaatsen van beschoeiingen en de aanleg van tuinen, riolering en groenvoorzieningen. Helemaal afhankelijk van uw wensen.

Straten maken is een vak. Een vak waarbij tegenwoordig naast vakmanschap ook de techniek een belangrijke rol speelt. Daarom zijn wij op de hoogte van de nieuwste technieken op bijvoorbeeld het gebied van machinaal bestraten.

Kwaliteit en service

Van Dorresteijn is gespecialiseerd in bestrating. Kwaliteit en service staan hierbij altijd voorop. Wij gaan niet zomaar voor u aan de slag; wij doen altijd een grondige analyse vooraf en geven u op basis hiervan uitgebreid advies op maat. Zijn er bijvoorbeeld kapvergunningen nodig of moeten leidingen omgelegd worden? Wij zoeken het graag voor u uit en denken met u mee.

Totaalpakket

Wij zijn ook gespecialiseerd in o.a. rioolwerkzaamheden en het aanleggen van groenvoorzieningen en beschoeiing. Ook leveren wij alle soorten bestratingsmateriaal zoals stenen, gebakken bestrating, natuursteen, zand, groenvoorziening, en overig materiaal.

Strakke planning

Werkt u met een strakke planning? Dat is voor ons geen probleem. Wij kunnen altijd een beroep doen op een groot aantal vaste, betrouwbare partners. Zo kunnen wij voor elk project snel aan de slag. En onze medewerkers verlaten uw project niet voordat alles er tiptop uitziet!

NEEM CONTACT OP